Decadence Cafe - note: dress code. Strona: 156

Dodano: 2007-11-29 17:49

dr_Faustus napisał(a):
[quote:e6db7a347b="Am"]
dzieki sąsiedzie :)

Nie ma za co sasiadko :wink: Nie zwracaj poprostu uwagi na niektorych :wink: [/quote:e6db7a347b]

tia, na forum to nie probrel. real to juz inna historia........ :)

Dodano: 2007-11-29 17:55

Am napisał(a):

tia, na forum to nie problem. real to juz inna historia........ :)

Masz rację Smoczku-diplodoczku :) Trzeba mieć świadomość, że świat realny to nie wirtual. Oddzielać od siebie te dwie kwestie.
Pozdrawiam zmęczoną sąsiadkę, może podusię przynieść ? :)

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2007-11-29 18:36

Semjan napisał(a):
[quote:50f9768d0c="Am"]
tia, na forum to nie problem. real to juz inna historia........ :)

Masz rację Smoczku-diplodoczku :) Trzeba mieć świadomość, że świat realny to nie wirtual. Oddzielać od siebie te dwie kwestie.
Pozdrawiam zmęczoną sąsiadkę, może podusię przynieść ? :)
[/quote:50f9768d0c]

Semjan, tego, sasiadke z tej samej planety, bo nie miasta :mrgreen: a poduszke mam swoja 'nalesnika' :D

a tak wogole, to nie moj cytat tylko jakis falsyfikat 8O bo ja wyraznie napisalam 'forum to nie probrel' :mrgreen: jaksa magia czy zawirowania rzeczywistosci? 8O :mrgreen:

Dodano: 2007-11-29 19:27

Am napisał(a):
[quote:fa7f7d3d9d="Semjan"]
Semjan, tego, sasiadke z tej samej planety, bo nie miasta :mrgreen: a poduszke mam swoja 'nalesnika' :D

a tak wogole, to nie moj cytat tylko jakis falsyfikat 8O bo ja wyraznie napisalam 'forum to nie probrel' :mrgreen: jaksa magia czy zawirowania rzeczywistosci? 8O :mrgreen:

Sąsiadka z tego samego stoliczka kawowego a co do zawirowań, to była pewnie jakaś trąba ortograficzna

Dodano: 2007-11-29 19:29

hehehe, komedia s ię robi :lol: :lol: :lol:

Panu Alarynadiniel_Vandree gratuluje tekstów :lol: szkoda że mnie nikt nie sparafrazuje:> może dlatego że ja nie kawę a piwo dziś pochłaniam :twisted:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-11-29 19:49

Semjan napisał(a):
[quote:f8c3113d8f="Am"][quote:f8c3113d8f="Semjan"]

Sąsiadka z tego samego stoliczka kawowego a co do zawirowań, to była pewnie jakaś trąba ortograficzna [/quote:f8c3113d8f]

to polejcie mi kawy, niech strace - nie bede spala cala noc, a do pracy ide na 7h na 12 godz :D

Dodano: 2007-11-29 20:01

Am napisał(a):

to polejcie mi kawy, niech strace - nie bede spala cala noc, a do pracy ide na 7h na 12 godz :D

Taka strata z Nami to czysty zysk :D haha...Oto kawunia słodka a obok mleczko jeśli wolisz lajcika 8) smacznego! 8)

Dodano: 2007-11-29 20:12

Semjan napisał(a):
[quote:77d8e8691f="Am"]

Taka strata z Nami to czysty zysk :D haha...Oto kawunia słodka a obok mleczko jeśli wolisz lajcika 8) smacznego! 8)[/quote:77d8e8691f]

śśśśśśruuuuuup, aaaaa :) smaczna dzieki :)

jutro ekonomicznie piwkiem sie upije - 2 lyki i spanko na stole (bilardowym) 8O :mrgreen:

Dodano: 2007-11-29 21:14

byłam dziś oszczędna w piciu kawy, chociaż padam na twarz, tylko 3 :wink:
Pozdrawiam wszystkich, zwłaszcza smoczycę :wink:
Znowu piwo za mną chodzi, co jest???? 8O
Dżo-dżo, nalejesz mi browarka z pianką, bo dostaje slinotoku na sama mysl o nim :wink:

Dodano: 2007-11-29 21:27

Selene69 napisał(a):

Dżo-dżo, nalejesz mi browarka z pianką, bo dostaje slinotoku na sama mysl o nim :wink:

Dla Ciebie Słonko otworzę kapsel zębami :lol: a bardziej poważnie mówiąc Selenko, już niosę...butelka czy nalewak i jakie? może Belfast?

Dodano: 2007-11-29 21:49

Selene69 napisał(a):

Pozdrawiam wszystkich, zwłaszcza smoczycę :wink:

mnie znaczy? 8O

Selene69 napisał(a):
Znowu piwo za mną chodzi, co jest???? 8O

piwo z nogami? :mrgreen:

Dodano: 2007-11-29 21:52

Semjan napisał(a):
Dla Ciebie Słonko otworzę kapsel zębami :lol: a bardziej poważnie mówiąc Selenko, już niosę...butelka czy nalewak i jakie? może Belfast?

:oops: :oops: :oops:
duuużą Wareczkę z kija poproszę :wink:z resztą z Twojej ręki wypiję każde :wink:

Smoczek, no Ciebie, jeszcze się z Tobą nie witałam, a przynajmniej nie przypominam sobie, witaj w Decadence :)

To piwo jest wytrwałe powiem Ci, nie da się go przegonic :wink:

Dodano: 2007-11-29 23:04

Witaj Selenko... i jednoczesnie zegnaj... Znow sie minelismy Ja powoli zmierzam w kierunku zaplecza, czas na mnie powoli sie zbliza...

Caluje i dobrej nocy zycze, do jutra...

Dottore

Dodano: 2007-11-30 08:00

Powitać przybyłych :*

Frotte szlafroczek a w łapce kawa - to się nazywa zacząć dobrze dzień :D

pozdrawiam z uśmiechem na buzi :) HANAHHH

Dodano: 2007-11-30 08:03 Zmieniono: 2007-11-30 08:05

dr_Faustus napisał(a):
Witaj Selenko... i jednoczesnie zegnaj... Znow sie minelismy

nom, znowu...

Witaj Hanahhh! :D, <stuka kubeczkiem>
mam dobra wiadomosc, dzisiaj piatek! :wink:

Popijam sobie herbate słucham muzyki
musze zajrzec na serwis informacyjny i poczytac wiadomosci, bo kompletnie nie wiem, co sie na swiecie dzieje :roll:

Przyjemnosci zycze!

Dodano: 2007-11-30 08:04

HANAHHH napisał(a):
Powitać przybyłych :*

Frotte szlafroczek a w łapce kawa - to się nazywa zacząć dobrze dzień :D

pozdrawiam z uśmiechem na buzi :) HANAHHH

Witaj Hanahhh :*. Miło mi widzieć uśmiech na Twej twarzy, wogóle miło widzieć, że ktoś się uśmiecha i jest pozytywnie nastawiony do życia. Pozazdrościć.

Selene69 napisał(a):
:oops: :oops: :oops:
duuużą Wareczkę z kija poproszę :wink:z resztą z Twojej ręki wypiję każde :wink:

Mrauk! Schlebiasz mi Szanowna Koleżanko :) Mrauk!, chyba Cię podrapię za uszkiem :wink:
Witam Selenko :*

Dodano: 2007-11-30 08:16

Witaj Selenko :* -czyżby domowe lecniuchowanie ?

Semjan :* nie martw się bedzie dobrze, musi być dobrze !

Dziś piątek ... no własnie a w ostatnią sobote gdy wyszłam z domu wróciłam w niedziele o 7.00 rano więc w ten weekend bede jeczsze, pamietac poprzedni brr...

Mała rekonwalescencja się należy hihihihi ....nie tak duża by nie móc wyskoczyć na Malborko do kawusi - selene, semjanie - cos na płucko?

Dodano: 2007-11-30 08:25

Witajcie kochani

Aniu :*
Selenko :*
Semjanie - Salute

Pozwole sobie przylaczyc sie do Was na "plucko"

Co do piatku, "andrzejkow" i innych wynalazkow ja mam postanowienie weekendowe - mianowicie pierwszy weekend od niepamietnych czasow spedzic w domu. Musze zbierac sily na spotkanie na szczycie, prawda Semjanie? :wink: Moze Selenka dolaczy do nas, wszak daleko nie bedzie chyba miala :wink:

Pozdrawiam serdecznie wszystkich zgromadzonych i czas na szkolenie

P.S. Mam nadzieje Semjanie, ze doszedles do siebie po urodzinach :wink:

Dodano: 2007-11-30 08:32

Semjan napisał(a):
Mrauk! Schlebiasz mi Szanowna Koleżanko :) Mrauk!, chyba Cię podrapię za uszkiem :wink:
Witam Selenko :*

Witaj Semjanku:*
Podrapiesz mnie za uszkiem, jak miło :)

Hanahh napisał(a):
Witaj Selenko :* -czyżby domowe lecniuchowanie ?

Niestety nie, ale sie wyspałam i mam dobry humor :D

No to palym palym i po Malborku :wink: jestem za :)

Zesz w morde, nienadazam za Wami :lol:

Dottore napisał(a):
Musze zbierac sily na spotkanie na szczycie (...)

Witaj Lieber Herr Dottore:*
Chodz z nami na fajura :wink:
Spotkanie na szczycie, dobrze, ze nie szczytowanie na spotkaniu :lol:
wybaczcie, mam dzis krzywy humor :wink:

Dodano: 2007-11-30 08:55

Selenka napisał(a):

Spotkanie na szczycie, dobrze, ze nie szczytowanie na spotkaniu

A to sie okaze Selenko :wink: Jak dobrze pojdzie to bedzie szczytowanie na szczycie :twisted:

Selenka napisał(a):

wybaczcie, mam dzis krzywy humor

Wybaczam, bo lubie krzywy humor, podobnie jak prosty i zberezny

Dodano: 2007-11-30 09:03

Taa... A z kawą to do was można?

Życie krasnoludków czyli dlaczego w mojej lodówce nie ma światełka

Dodano: 2007-11-30 09:05

Witaj Dottore :*

Ale mnie naleciało w tle....stary poczciwy Maanam i wszystko jak leciiii :D

Miłego dnia życzę :D

Dodano: 2007-11-30 09:23

Witam Wszystkich ! O kurwa, ja pierdole ! impreza andrzejkowa = popijawa => kac i jeszcze nietrzeźwy w pracy !!! Kawusia jednak juz stoi :)

.

Dodano: 2007-11-30 09:29

A już się bałem że 'poranne bajanie z kawusią w łapce' zmieni się w 'poranne bajanie z piwkiem w łapce bądź z kacem na głowie' xD

Życie krasnoludków czyli dlaczego w mojej lodówce nie ma światełka

Dodano: 2007-11-30 09:41

:arrow: Gniewny grabulka w Twoją stronę :) Trzymaj sie stary oparów kawy :) najważniejsze by w pionie sie trzymać chociaż w przygarbieniu lepsza aerodynamika jest zachowana :lol:
:arrow: Selena...no podrapię porapię ewentualnie posmyram :lol:
:arrow: Dottore, święta racyja niah niah...spotkanie wymagalne i nie uniknione, trzeba siły zbierać na ciężkie posiedzenie :wink: Selena też mile widziana, co by nie :wink: Mówisz ze blisko będzie miała ? hmm..to juz jest znane miejsce tego sabatu?

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło